Nieuwsoverzicht

14 december 2022

Modulair huisvesten

Modulair huisvesten is een opkomende trend in de woningmarkt. Met modulair bouwen wordt bedoeld dat grote delen van de woning in de fabriek worden gemaakt. De gebouwde modules worden op de bouwplaats tot één woning gemonteerd. Het grote voordeel van modulaire bouw is dat wij woningen, flexibel, maar ook erg snel kunnen leveren. Dit maakt modulair huisvesten zeer interessant..

13 december 2022

Woningcrisis Nederland

Als starter of alleenstaande is het momenteel een lastige opgave om een betaalbare woning te vinden. Maar ook als u ouder wordt, is het vaak niet makkelijk om een geschikte woning te vinden. Dit vormt de woningcrisis in Nederland. Het probleem is vrij simpel; er zijn te weinig woningen. Dit is al jaren het geval, alleen loopt het tekort steeds verder op.

9 december 2022

Flexwonen Rotterdam

Rotterdam is een grote stad. Toch is het niet vanzelfsprekend dat je daar een woning vindt. Met flexwoningen dragen wij bij aan deze grote vraag naar woningen. Een flexwoning is een kleine, flexibele woning die is bedoeld voor mensen die snel huisvesting nodig hebben. Het flexwonen in Rotterdam wordt steeds populairder. Zeker omdat de bewoner de keuze heeft tussen huren of kopen.

9 december 2022

Flexwonen Oss

Een flexwoning is een flexibele, kleine woning die bedoeld is voor mensen die snel huisvesting nodig hebben. Het is mogelijk om een flexwoning in Oss te huren of te kopen. Wanneer een flexwoning te koop aangeboden wordt, kan dit onderkomen langdurig bewoond worden door de desbetreffende bewoner. Bij het (ver)huren van de woning is dit een ander geval: dit is voor maximaal twee jaar mogelijk.

30 november 2022

Modulaire units

Het vinden van een betaalbare woning is tegenwoordig enorm lastig. Een modulaire unit biedt hiervoor de uitkomst. Modulaire units worden grotendeels in de fabriek gemaakt. De losse onderdelen van een modulaire unit worden ‘modules’ genoemd. Wij produceren deze modules onder gecontroleerde en gestandaardiseerde omstandigheden. Op locatie zetten wij al deze modules in elkaar tot één modulaire unit.

22 november 2022

Flexwonen Eindhoven

Een flexwoning is een flexibele, kleine woning die bedoeld is voor mensen die snel huisvesting nodig hebben. Je kunt een flexwoning huren of kopen. Voor de huur is het mogelijk om een woning voor maximaal 2 jaar te (ver)huren. Het is dus ook mogelijk om de flexwoning te koop aan te bieden. In dat geval is de flexwoning uiteraard langer bewoonbaar. Dit maakt het flexwonen in Eindhoven zeer interessant.

9 november 2022

Flexwonen arbeidsmigranten

In Nederland zijn veel arbeidsmigranten werkzaam. Voor arbeidsmigranten is het lastig om aan een woonruimte te komen, zeker gezien de krapte op de huidige woningmarkt. Flexwonen is hiervoor een prima alternatief. Het is de verwachting dat het aantal arbeidsmigranten jaarlijks nog zal stijgen en met flexwonen kan er heel gericht worden ingespeeld op deze tijdelijke (hoge) vraag.

21 oktober 2022

Wat is een modulaire woning?

De vraag naar betaalbare woningen is op dit moment enorm groot. Een modulaire woning biedt hiervoor de uitkomst. Dit is een type huis waarvan grote delen in de fabriek worden gemaakt. Een modulaire woning is een huis waarvan grote delen in de fabriek worden gemaakt. Deze grote delen worden ‘modules’ genoemd. In de fabriek worden de modules onder gecontroleerde en gestandaardiseerde omstandigheden geproduceerd.

7 september 2022

Modulair bouwen met Flexwoning

Onze woonconcepten zijn modulair opgebouwd. Dat betekent dat grote delen van de woning in de fabriek worden gemaakt. Deze ‘modules’ monteren en assembleren wij op de bouwplaats tot één woning, waarna wij de woning verder zullen afwerken. Het grote voordeel van modulaire bouw is dat wij woningen flexibel, maar ook erg snel kunnen leveren.

14 december 2021

Deelname Demopark NL

Op DemoPark NL staan binnenkort de eerste prefab huizen van diverse aanbieders. Van echt Tiny tot maximaal 75 m2 woonoppervlakte. De adviseurs die ter plekke aanwezig zijn, zullen u hierover informeren.

19 juli 2021

Gerealiseerde projecten Domuscura

Ons eerst project was een uitbreiding van een bestaand zorgcomplex. Zij gingen eerst via een enquête peilen of er genoeg interesse voor was. Vrijwel direct kregen zij een storm aan geintresseerde binnen. Dit was voor hun genoeg bevestiging om de uitbreiding te realiseren. Zodoende kwamen zij bij ons terecht. Zij hebben gekozen voor een verlengstuk aan het bestaande zorgtehuis.

12 juli 2021

Positieve berichtgeving voor ontwikkelaars; de nieuwe omgevingswet!

De Rijksoverheid wil met de Omgevingswet de regels voor ruimtelijke ontwikkelingen vereenvoudigen en samenvoegen.

21 juni 2021

Waarom nu kiezen voor houtbouw?

Gebouwen zijn verantwoordelijk voor ruim eenderde van de wereldwijde CO2-uitstoot. Anders en duurzamer wonen heeft dus een enorme impact op CO2-besparing. Bijna iedereen in NL is bereid om duurzamer te leven en ruim 93% wilt van het gas af.