Deelname Demopark NL

Op DemoPark NL staan binnenkort de eerste prefab huizen van diverse aanbieders. Van echt Tiny tot maximaal 75 m2 woonoppervlakte. Er komen verschillende modelwoningen te staan van bedrijven die zich specialiseren in slimmer en betaalbaar wonen. Uitgangspunt is onder andere circulariteit van bouwmaterialen en milieuvriendelijke modulaire prefab-fabricage van de bouwcomponenten en systemen.

In samenwerking met onze bouwpartner Inside zullen wij maar liefst 2 showmodellen exposeren. Een relatief kleine woning en een grote woning die beide zijn gebaseerd op houtskelet modulebouw.

Demopark NL is uniek. Mede door de locatie, de omvang en de manier van exposeren. De woningen blijven namelijk permanent staan, toegang is gratis en er mag zelfs gelogeerd worden voor de beste ervaring! Niet voor niets ligt DemoPark NL in Oosterwold, het grootste experimentele zelfbouwgebied van Nederland.

Toegang is voor iedereen. Bouw een mooi plan als individueel, gezamenlijk, of als professioneel opdrachtgever (corporatie, gemeente, ontwikkelaar) die wellicht zal kunnen bijdragen aan de huidige toenemende woningnood.

De adviseurs die ter plekke aanwezig zijn, zullen u hierover informeren.

Meer informatie?

Kijk op: https://demopark.nl/demopark/
Of neem contact met ons op.