Adviseren admin februari 26, 2023

Flexibel adviseren

Flexwoning.nl biedt complete prefab woonconcepten van analyse tot oplevering!

Flexibele prefab woonoplossingen winnen snel aan populariteit op veel plaatsen in ons land. Er kunnen snel woonlocaties ontstaan voor bijvoorbeeld studenten, arbeidsmigranten of starters op de woningmarkt. Iedere locatie vraagt om een gedegen maatwerkaanpak. Zijn er gestapelde of losse units nodig? Wat is de gewenste grootte van een flexwoning en hoeveel buitenruimte is beschikbaar? Zo ontstaat in samenwerking met ons team een onderbouwd en breed gedragen plan voor het flexibele woonproject.

Partner van begin tot eind

Flexwoning.nl is een betrokken partner voor woningcorporaties, ontwikkelaars en publieke organisaties zoals gemeenten. Betrek Flexwoning in het gehele proces van ontwikkeling, financiering, beheer en verkoop van flexibele woonprojecten. We spelen steeds in op de specifieke wensen en behoeften van de opdrachtgevers, bewoners en de omgeving. We nodigen u van harte uit om vooraf onze flexwoningen te bekijken.

Advies en analyse

Tijdens het adviestraject houden we rekening met markttechnische- bouwkundige-, architectonische en financiële aspecten. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van een grondig onderzoek naar de risico’s en haalbaarheid van het project. Bovendien nemen we een begeleidende rol op ons in de uitvoering van het project, eventueel zelfs met bewonersparticipatie. Zo zorgen we ervoor dat het resultaat voldoet aan alle verwachtingen en eisen.