Flexwoning bekijken op DemoParkNL

Wilt u onze flexwoning graag in het echt bekijken? Dat kan op DemoParkNL in Almere! DemoParkNL is de eerste permanente buitenexpositie van tiny en compacte woningbouw in Nederland.

Hier kunt u zich oriënteren op het gebied van kleine woningen, waaronder flexwoningen. U kunt onze flexwoning terugvinden op standplaats (…).Ieder eerste weekend van de maand is onze flexwoning op DemoParkNL geopend zodat deze ook van binnen bekeken kan worden.

Flexwoning types

Een goed product met een eerlijke prijs.
Vanuit dat streven bouwen wij onze prefab houtbouw woningen.

Flexwoning – Large

  • Vanaf 54 m2 woonoppervlakte
  • Luxe eigentijdse uitstraling

Flexwoning – Basic

  • Vanaf 48 m2 woonoppervlakte
  • Standaard voorzien van een extra berging/ logeerkamer
  • Stapelbaar

Flexwoning – Tiny

  • Vanaf 35 m2 woonoppervlakte
  • Stapelbaar

Onze referenties

Geinteresseerd?

Bent u als gemeente of woningstichting geïnteresseerd in het plaatsen van flexwoningen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste nieuws

14 december 2022

Modulair huisvesten

Modulair huisvesten is een opkomende trend in de woningmarkt. Met modulair bouwen wordt bedoeld dat grote delen van de woning in de fabriek worden gemaakt. De gebouwde modules worden op de bouwplaats tot één woning gemonteerd. Het grote voordeel van modulaire bouw is dat wij woningen, flexibel, maar ook erg snel kunnen leveren. Dit maakt modulair huisvesten zeer interessant..

13 december 2022

Woningcrisis Nederland

Als starter of alleenstaande is het momenteel een lastige opgave om een betaalbare woning te vinden. Maar ook als u ouder wordt, is het vaak niet makkelijk om een geschikte woning te vinden. Dit vormt de woningcrisis in Nederland. Het probleem is vrij simpel; er zijn te weinig woningen. Dit is al jaren het geval, alleen loopt het tekort steeds verder op.