Modulaire huizen

Het vinden van een geschikte woning is tegenwoordig niet vanzelfsprekend. Modulaire huizen bieden hiervoor een uitkomst. Modulaire huizen worden grotendeels in de fabriek gemaakt. Deze huizen worden in losse onderdelen gebouwd. Deze onderdelen worden ook wel ‘modules’ genoemd. De productie vindt plaats onder gecontroleerde en gestandaardiseerde omstandigheden. Op de desbetreffende locatie zetten wij vervolgens alle modules in elkaar tot één woning. Nadat de woning volledig is afgewerkt, volgt alleen nog maar het meubileren en kan de bewoner vrijwel meteen intrekken in zijn of haar gloednieuwe woning. Door ons productieproces kunnen wij snel en flexibel modulaire huizen produceren en leveren. Onze woningen bevatten standaard een keuken, woonkamer en badkamer. Alles is aanwezig voor het optimale leefgenot. Onze standaardwoningen kunnen altijd worden aangepast aan de hand van de wensen van de bewoner.

Voordelen van modulaire huizen

Modulaire huizen bieden snelle en flexibele huisvesting. Onze modulaire huizen zijn geschikt voor uiteenlopende doelgroepen. Doelgroepen die geschikt zijn voor onze woningen zijn studenten, arbeidsmigranten, buitenlandse kenniswerkers, statushouders en starters. Naast het snel en flexibel leveren, hebben onze modulaire huizen nog veel meer voordelen. Denk hierbij aan:

 • Hoge kwaliteit
 • Veel daglicht
 • Duurzaam geproduceerd
 • Aanpasbaar
 • Multifunctioneel inzetbaar

In onze fabrieken hanteren wij een efficiënt en duurzaam productieproces. Hierdoor kunnen wij op meerdere locaties produceren, waardoor wij onze modulaire huizen in grote aantallen kunnen leveren. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan het oplossen van de woningcrisis in Nederland.

Modulaire huizen: voor wie zijn ze geschikt?

Onze modulaire huizen zijn zeer geschikt voor uiteenlopende doelgroepen. Maar voor wie is de aankoop van onze modulaire huizen interessant? Dit zijn gemeenten, woonstichtingen en investeerders die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden voor tijdelijke huisvesting of als investeringsproject. Goed om te weten; alle modualire huizen worden exclusief grond geleverd.

Modulaire huizen van Flexwoning

Het wonen in een flexwoning wordt steeds populairder. Modulaire huizen worden daardoor steeds vaker en in grotere aantallen aangeboden. Maar waarom zou je nu juist bij Flexwoning modulaire huizen aanschaffen? De woningen van Flexwoningen bevatten een aantal elementen die het leven in een modulair huis enorm aantrekkelijk maken. Dit zijn:

 • Stapelbaar en schakelbaar
 • Circulair en modulair
 • Lange levensduur met hoge restwaarde
 • Indeling naar wens van de bewoner
 • Na plaatsing op locatie, binnen enkele dagen leefbaar
 • Volledige geïsoleerd, daardoor energiezuinig
 • Snelle montage, hierdoor weinig materiaalverlies

Geïnteresseerd in het investeren in modulaire huizen? Neem vrijblijvend contact op.

Hoeveel kost een modulair huis?

Zoals al eerder vermeld worden onze modulaire huizen grotendeels in de fabriek gemaakt. Hierdoor kunnen wij, mede door ons gestandaardiseerde en geoptimaliseerde productieproces, de prijzen laag houden ten opzichte van ‘normale’ woningbouw. Onze modulaire huizen zijn al leverbaar vanaf €39.908,-. De uiteindelijke prijs hangt af van de keuze van het model. Deze modellen zijn hier te vinden. Door eventuele extra wensen en behoeften kunnen de totale kosten uiteindelijk nog wat oplopen. Dit wordt voor de start van de productie altijd uitvoerig doorgenomen.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor modulaire huizen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!