Flexwoning types

Een goed product met een eerlijke prijs. Vanuit dat streven bouwen wij onze prefab houtbouw woningen. Daarom zijn al onze woningen standaard opgebouwd met thermische en constructieve hoogwaardige vloer/wand en dak elementen.

Er zijn 3 tal modules samengesteld die de meest efficiënte indeling benutten en die processen zullen versnellen waardoor kosten bespaart blijven. Dit geldt voor het aanvragen van de vergunningen, bouwproces en op locatie. Ze zijn niet alleen apart van elkaar verkrijgbaar maar tevens ook stapelbaar.

Binnenkant Flexwoning schets

Flexwoning – Large

  • Vanaf 54 m2 woonoppervlakte
  • Luxe eigentijdse uitstraling
Flexwoning schets binnenkant

Flexwoning – Basic

  • Vanaf 48 m2 woonoppervlakte
  • Standaard voorzien van een extra berging/ logeerkamer
  • Stapelbaar
Flexwoning keuken schets

Flexwoning – Tiny

  • Vanaf 35 m2 woonoppervlakte
  • Stapelbaar

Wat krijgt u standaard bij onze flexwoningen?

De prijsstellingen die wij hanteren zijn instapklaar. Dit houdt in dat de woning alleen nog gemeubileerd hoeft te worden. Vanwege de glas heldere bedrijfsvoering werken wij zo min mogelijk met stelposten, zo voorkom je verrassingen achteraf.

Om de woningen te voorzien van uitzonderlijk hoge thermische en constructieve waarden, hebben wij ons eigen wandsysteem ontwikkeld. Onze wand, vloer en dak elementen behalen RC waarden die volledig aan het bouw besluit voldoen. Tevens zijn de woningen na verloop van tijd wederom te verplaatsen zonder dat dit constructieve gevolgen heeft.

Onze referenties

Geinteresseerd?

Bent u als gemeente of woningstichting geïnteresseerd in het plaatsen van flexwoningen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste nieuws

14 december 2022

Modulair huisvesten

Modulair huisvesten is een opkomende trend in de woningmarkt. Met modulair bouwen wordt bedoeld dat grote delen van de woning in de fabriek worden gemaakt. De gebouwde modules worden op de bouwplaats tot één woning gemonteerd. Het grote voordeel van modulaire bouw is dat wij woningen, flexibel, maar ook erg snel kunnen leveren. Dit maakt modulair huisvesten zeer interessant..

13 december 2022

Woningcrisis Nederland

Als starter of alleenstaande is het momenteel een lastige opgave om een betaalbare woning te vinden. Maar ook als u ouder wordt, is het vaak niet makkelijk om een geschikte woning te vinden. Dit vormt de woningcrisis in Nederland. Het probleem is vrij simpel; er zijn te weinig woningen. Dit is al jaren het geval, alleen loopt het tekort steeds verder op.