Modulaire units

Het vinden van een betaalbare woning is tegenwoordig enorm lastig. Een modulaire unit biedt hiervoor de uitkomst. Modulaire units worden grotendeels in de fabriek gemaakt. De losse onderdelen van een modulaire unit worden ‘modules’ genoemd. Wij produceren deze modules onder gecontroleerde en gestandaardiseerde omstandigheden. Op locatie zetten wij al deze modules in elkaar tot één modulaire unit. Hierna volgt de afwerking van de woning en kan de bewoner bijna gelijk intrekken in zijn of haar gloednieuwe woning. Door deze manier van produceren kunnen wij snel en flexibel leveren. Onze modulaire units bevatten een keuken, woonkamer en badkamer. Alle nodige ingrediënten voor een ideale woning zijn aanwezig. Mochten er specifieke wensen zijn, kan de woning aangepast worden.

Voordelen van modulaire units

Modulaire units bieden snelle en flexibele huisvesting. Onze modulaire units zijn geschikt voor elke doelgroep. Doelgroepen die bijvoorbeeld geschikt zijn voor het bewonen van modulaire units zijn studenten, buitenlandse kenniswerkers, statushouders, starters en arbeidsmigranten. Zoals gezegd kunnen onze modulaire units dus snel geleverd worden. Maar wat zijn nog meer voordelen van modulaire units?

 • Veel daglicht
 • Duurzaam geproduceerd
 • Hoge kwaliteit
 • Aan de hand van wensen aanpasbaar
 • Multifunctioneel te gebruiken

Bovenstaande voordelen maken het lucratief om in een modulaire unit te wonen. Door onze snelle en flexibele productie kunnen deze ook nog eens in grote aantallen geleverd worden. Door het efficiënte productieproces, kunnen wij ook op meerdere locaties produceren. Dit heeft als voordeel dat wij onze woningvoorraad snel kunnen uitbreiden. Hierdoor dragen wij bij aan het oplossen van het woningtekort in Nederland.

Modulaire units, voor wie zijn ze geschikt?

Onze modulaire units zijn geschikt voor verschillende doelgroepen. Dit zijn gemeenten, woonstichtingen en investeerders die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden voor tijdelijke huisvesting of als investeringsproject. Goed om erbij te vermelden; alle modulaire units worden exclusief grond geleverd.

Modulaire units van Flexwoning

Het wonen in een flexwoning wordt steeds populairder. Dit heeft als gevolg dat deze modulaire units steeds meer aangeboden worden. Maar waarom zou je nu juist bij Flexwoning modulaire units aanschaffen. De woningen van Flexwoning bevatten een aantal elementen, die het leven in een modulaire unit zeer aantrekkelijk maken. Dit zijn:,

 • Circulair en modulair
 • Stapelbaar en schakelbaar
 • Lange levensduur, hoge restwaarde
 • Indeling naar wens van de bewoner
 • Volledige isolatie, daardoor energiezuiniger leven
 • Snelle montage, hierdoor weinig materiaalverlies
 • Na plaatsing op locatie, binnen enkele dagen leefbaar

Samen met de voordelen maken deze kenmerken het wonen in een modulaire unit zeer lucratief. Geïnteresseerd in het investeren in modulaire units? Neem vrijblijvend contact op.

Hoeveel kost een modulaire unit?

Zoals al eerder aangegeven worden de meeste modules van onze modulaire units in de fabriek gemaakt. Door ons gestandaardiseerd en geoptimaliseerd productieproces kunnen wij de prijzen lager houden ten opzichte van de ‘standaard’ woningbouw. Daarom zijn onze modulaire units al leverbaar vanaf €39.908,-. Wel hangt de prijs af van een aantal onderdelen. De prijs hangt af van het model dat er gekozen wordt. Deze modellen zijn hier te zien. Ook hebben de wensen en behoeften van de bewoners van de woning een invloed op de prijs. Hierdoor kan de prijs hoger uitvallen.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor modulaire units?
Neem dan contact met ons op.