Flexwonen Eindhoven

Een flexwoning is een flexibele, kleine woning die bedoeld is voor mensen die snel huisvesting nodig hebben. Je kunt een flexwoning huren of kopen. Voor de huur is het mogelijk om een woning voor maximaal 2 jaar te (ver)huren. Het is dus ook mogelijk om de flexwoning te koop aan te bieden. In dat geval is de flexwoning uiteraard langer bewoonbaar. Dit maakt het flexwonen in Eindhoven zeer interessant.

Normaal gesproken wordt er bij het toewijzen van een woning gekeken naar hoe lang iemand al ingeschreven staat. Bij flexwoningen is dit niet het geval; hierbij wordt er namelijk gekeken naar wie er het beste bij de woning en de woonomgeving past. Vaak bevindt een flexwoning zich op een complex met meerdere flexwoningen. Of het nu een eigen complex of een oud kantoorgebouw omgebouwd tot flexwoningen is, de opties zijn talrijk. Kom hier meer te weten over flexwoningen.

Voordelen van flexwonen in Eindhoven

Flexwonen in Eindhoven brengt een hoop voordelen met zich mee. Deze flexwoningen zijn geschikt voor elke doelgroep. Ook kunnen de flexwoningen van Flexwoning flexibel en snel geleverd worden. Maar wat zijn nog meer voordelen van een flexwoning?

  • Hoge kwaliteit
  • Veel daglicht
  • Duurzaam gebouwd
  • Aanpasbaar
  • Multifunctioneel

Deze voordelen maken het flexwonen in Eindhoven zeer lucratief. De flexwoningen kunnen ook nog is in grote aantallen geleverd worden. Door het efficiënte productieproces, kunnen wij op meerdere locaties flexwoningen produceren. Ook gelden er voor dit soort woningen kortere juridische procedures dan bij een traditionele woning. Hierdoor kunnen wij op korte termijn de woningvoorraad snel uitbreiden. Dit draagt bij aan het oplossen van het woningtekort in Nederland.

Welke type flexwoningen zijn er?

Flexwoning streeft altijd naar een goed product met een eerlijke prijs. Door het efficiënte productieproces, kunnen wij de kwaliteit hoog en de kosten laag houden. Om de kwaliteit hoog te houden zijn alle woningen standaard opgebouwd met thermische en constructieve hoogwaardige vloer/wand en dak elementen.

Flexwoning biedt drie standaardmodules aan. Elke module is zo efficiënt mogelijk ingedeeld. De processen zullen hierbij versneld worden, waardoor kosten bespaard blijven. Dit geldt voor zowel het aanvragen van vergunningen, het bouwproces en de bouw op locatie. Flexwoning biedt de volgende standaardmodules aan:

  • Flexwoning – Large
  • Flexwoning – Basic
  • Flexwoning – Tiny

De standaardmodules worden instapklaar opgeleverd. Dit houdt in dat de woning alleen nog maar gemeubileerd hoeft te worden. Door onze duidelijke bedrijfsvoering werkt Flexwoning zo min mogelijk met stelposten, dit voorkomt verrassingen achteraf. Voor meer informatie over onze standaardmodules, neem gerust contact op.

Wat kost het flexwonen in Eindhoven?

Onze flexwoningen worden voor het grootste gedeelte gemaakt in de fabriek. De laatste jaren is het productieproces flink gestandaardiseerd en geoptimaliseerd. Op deze manier kunnen wij de prijzen relatief laag houden ten opzichte van de standaard woningbouw. Onze flexwoningen zijn al leverbaar vanaf €39.908,-. Elk model heeft hierbij zijn eigen prijs, dit verschilt dus per model. De wensen en behoeften hebben hier ook invloed op. Mochten er extra wensen of behoeften zijn, dan kan de prijs van de woning hoger uitvallen.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor flexwonen in Eindhoven?
Neem dan contact met ons op.