Flexwonen Hoeksche Waard

Een woning zoeken en snel vinden is tegenwoordig niet meer de norm. Ook in Hoeksche Waard is dit het geval. Met onze flexwoningen dragen we bij aan de grote vraag naar woningen. Flexwonen in Hoeksche Waard wordt dan ook steeds populairder. Maar wat is een flexwoning precies? Flexwoningen zijn kleine, flexibele woningen voor wie direct woonruimte nodig heeft. Bewoners kunnen ervoor kiezen om een flexwoning te huren of te kopen. Huren kan maximaal 2 jaar, bij koop is de woning langer bewoonbaar. Deze verschillende mogelijkheden maken flexwonen in Hoeksche Waard voor verschillende doelgroepen steeds interessanter.

Het grote verschil met een ‘gewone’ woning is dat bij een gewone woning de toewijzing altijd gebaseerd is op hoe lang iemand ingeschreven staat. Bij flexwoningen is dit anders. Hierbij wordt juist gekeken naar de persoon die qua woon- en leefomstandigheden het meest geschikt is. Er zijn veel mogelijkheden voor een flexwoning bij Flexwoning. Geïnteresseerd? Lees hier meer over flexwonen.

Voordelen van flexwonen in Hoeksche Waard

Flexwoningen in Hoeksche Waard hebben veel voordelen. Deze woningen zijn interessant voor verschillende doelgroepen. Denk aan studenten, arbeidsmigranten, kenniswerkers, statushouders en young professionals. Voor het flexwonen in Hoeksche Waard komt dus een brede doelgroep in aanmerking. Maar wat zijn de andere voordelen van een flexwoning?

  • Multifunctioneel
  • Goede kwaliteit
  • Voldoende zonlicht
  • Duurzaam gebouwd
  • Aanpasbaar

Naast de voordelen van een flexwoning heeft Flexwoning zelf ook een efficiënt productieproces. Met meerdere productielocaties kunnen wij flexwoningen in grote aantallen leveren. Een bijkomend voordeel van een flexwoning; voor het bouwen van een flexwoning zijn minder wettelijke formaliteiten nodig dan voor een reguliere woning. Dit maakt het makkelijker om in de praktijk snel en flexibel te leveren. Zo dragen we bij aan het oplossen van de woningnood in Nederland.

Welke type flexwoningen zijn er in Hoeksche Waard?

Wij streven naar goede producten en eerlijke prijzen. Houd de kosten laag en de kwaliteit hoog, dat is waar Flexwoning voor staat. Onze flexwoningen worden altijd standaard geleverd met een aantal onderdelen. Denk aan een keuken, een badkamer en een slaapkamer.

Flexwoning biedt drie standaardwoningen met elk een eigen efficiënte indeling. Ons snelle productieproces bespaart u onnodige kosten. Denk hierbij aan het bouwproces, het bouwen op locatie en het aanvragen van vergunningen. Wij bieden drie standaardwoningen aan:

  1. Flexwoning – Large
  2. Flexwoning – Basic
  3. Flexwoning – Tiny

Elke woning wordt instapklaar opgeleverd. Na de oplevering rest alleen nog maar het meubileren. Meer informatie over onze standaardwoningen nodig? Neem gerust contact op.

Wat kost het flexwonen in Hoeksche Waard?

Het grootste deel van onze flexwoningen wordt in de fabriek gemaakt. Onze fabriek maakt gebruik van geoptimaliseerde en gestandaardiseerde productieprocessen. Hierdoor kunnen wij onze prijzen laag houden. Zeker als je dit vergelijkt met een ‘standaard’ woning. Onze flexwoningen zijn al verkrijgbaar vanaf €39.908,-. De prijzen zijn afhankelijk van het type woning. Wij zullen altijd een kostenplaatje schetsen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor flexwonen in Hoeksche Waard? Neem dan contact met ons op.