Flexwonen Alkmaar

Het vinden van een woning is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Ook in Alkmaar is dit het geval. Met onze flexwoningen dragen wij bij aan de grote vraag naar woningen. Flexwonen in Alkmaar wordt daarom steeds populairder. Maar wat is een flexwoning precies? Een flexwoning is een kleine, flexibele woning die is bedoeld voor mensen die snel huisvesting nodig hebben. Bij onze flexwoningen hebben de bewoners de keuze tussen huren of kopen. Het huren is maximaal mogelijk voor twee jaar en het kopen is mogelijk voor een langere tijd. Door deze verschillende opties maakt dit het flexwonen in Alkmaar steeds interessanter voor uiteenlopende doelgroepen.

Een groot verschil met een ‘normale’ woning is, is dat er bij een normale woning de toewijzing altijd wordt gebaseerd op hoelang iemand al ingeschreven staat. Bij een flexwoning gaat dit anders in zijn werk. Hierbij wordt juist gekeken wie er het beste bij de woning en woonomgeving past. De opties voor flexwoningen bij Flexwoning zijn talrijk. Interesse? Kom hier meer te weten over flexwoningen.

Voordelen van flexwonen in Alkmaar

Flexwonen in Alkmaar brengt veel voordelen met zich mee. De woningen zijn interessant voor verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan studenten, arbeidsmigranten, kenniswerkers, statushouders en starters. Er komt dus een brede doelgroep in aanmerking voor het wonen in een flexwoning in Alkmaar. Maar wat zijn nog meer voordelen van een flexwoning?

  • Multifunctioneel
  • Hoge kwaliteit
  • Veel daglicht
  • Duurzaam gebouwd
  • Aanpasbaar

Naast de voordelen van een flexwoning, heeft Flexwoning zelf ook nog eens een efficiënt productieproces. Door onze productie op meerdere locaties, kunnen wij flexwoningen in grote aantal leveren. Een bijkomend voordeel van een flexwoning; ten opzichte van een normale woning zijn er voor de bouw van een flexwoning minder juridische procedures vereist. Hierdoor is het daadwerkelijk makkelijker om snel en flexibel te leveren. Wij dragen hiermee ons steentje bij aan het oplossen van de woningcrisis in Nederland.

Welke type flexwoningen zijn er in Alkmaar?

Wij streven naar een goed product en een eerlijke prijs. De kosten houden we laag en de kwaliteit hoog. Standaard zitten er altijd een onderdelen in onze flexwoningen. Denk hierbij aan een keuken, badkamer en slaapkamer.

Flexwoning biedt drie standaardwoningen aan met elk zijn eigen efficiënte indeling. Door onze versnelde processen besparen wij onnodige kosten. Denk hierbij aan het bouwproces, de bouw op locatie en het aanvragen van vergunningen. Wij bieden de volgende drie standaardwoningen aan:

  1. Flexwoning – Large
  2. Flexwoning – Basic
  3. Flexwoning – Tiny

Elke woning wordt instapklaar opgeleverd. Na de oplevering rest alleen nog maar het meubileren. Meer informatie over onze standaardwoningen nodig? Neem gerust contact op.

Wat kost het flexwonen in Alkmaar?

Onze flexwoningen worden voor het grootste gedeelte gemaakt in de fabriek. In onze fabriek hanteren wij een geoptimaliseerd en gestandaardiseerd productieproces. Dit zorgt ervoor dat wij de prijzen laag kunnen houden. Zeker als u dit vergelijkt wordt met de ‘standaard’ woningbouw. Een flexwoning is al verkrijgbaar vanaf € 39.908,-. De prijs verschilt per type woning. Vooraf zullen we altijd het totale kostenplaatje schetsen en bespreken.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor flexwonen in Alkmaar? Neem dan contact met ons op.