Flexwonen Rotterdam

Rotterdam is een grote stad. Toch is het niet vanzelfsprekend dat je daar een woning vindt. Met flexwoningen dragen wij bij aan deze grote vraag naar woningen. Een flexwoning is een kleine, flexibele woning die is bedoeld voor mensen die snel huisvesting nodig hebben. Het flexwonen in Rotterdam wordt steeds populairder. Zeker omdat de bewoner de keuze heeft tussen huren of kopen. Een Flexwoning kan voor maximaal twee jaar gehuurd worden. Bij het kopen van een flexwoning kan de woning langdurig bewoond worden. Flexwonen in Rotterdam is hierdoor zeer interessant voor verschillende doelgroepen.

Wat een groot verschil met een ‘normale’ woning is, is dat er bij een normale woning bij de toewijzing altijd wordt gekeken naar hoelang iemand al ingeschreven staat. Bij een flexwoning is dit niet het geval. Hierbij wordt gekeken naar wie er het beste bij de woning en bij de woonomgeving past. De opties voor een flexwoning zijn talrijk. Interesse? Kom hier meer te weten over flexwoningen.

Voordelen van flexwonen in Rotterdam

Flexwonen in Rotterdam brengt vele voordelen met zich mee. Deze woningen zijn bijvoorbeeld erg interessant voor studenten, buitenlandse kenniswerkers, statushouders, starters en arbeidsmigranten. Deze doelgroepen lopen ver uiteen, wat dus ook betekent dat er een brede doelgroep in aanmerking komt voor het wonen in een flexwoning. Maar wat zijn nog meer voordelen van een flexwoning in Rotterdam:

  • Veel daglicht
  • Hoge kwaliteit
  • Multifunctioneel
  • Aanpasbaar
  • Duurzaam gebouwd

Naast deze voordelen van de flexwoning zelf, heeft Flexwoning ook nog eens een efficiënt productieproces. Wij produceren op meerdere locaties en kunnen hierdoor in grote aantal grote aantallen leveren. Het bouwen van een flexwoning vergt veel minder juridische procedures dan bij een normale woning. Hierdoor is het ook daadwerkelijk makkelijker om snel en flexibel te leveren. Wij dragen hiermee ons steentje bij aan het terugdringen van het woningtekort in Nederland.

Welke type flexwoningen zijn er in Rotterdam?

Bij Flexwoning streven wij naar een goed product en een eerlijke prijs. Door ons efficiënte productieproces, houden wij de kwaliteit hoog en de kosten laag. In al onze flexwoningen zitten standaard een aantal onderdelen die thuishoren in een woning van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan een keuken, badkamer en slaapkamer.

Flexwoning biedt drie standaardwoningen aan. Elke woning heeft zijn eigen efficiënte indeling. Met versnelde processen besparen wij onnodige kosten. Denk hierbij aan het op tijd aanvragen van vergunningen, het bouwproces en de bouw op locatie. Bij onvoorziene kosten brengen wij u meteen op de hoogte. De volgende drie standaardwoningen biedt Flexwoning aan:

  1. Flexwoning – Large
  2. Flexwoning – Basic
  3. Flexwoning – Tiny

Alle standaardwoningen worden instapklaar opgeleverd. Hierna rest alleen nog maar het meubileren. Wij hanteren een duidelijke bedrijfsvoering: hierdoor voorkomen wij onnodige stelposten. Dit voorkomt verrassingen achteraf. Meer informatie over onze standaardwoningen nodig? Neem gerust contact op.

Wat kost het flexwonen in Rotterdam?

Onze flexwoningen worden voor het grootste gedeelte gemaakt in de fabriek. In deze fabriek hanteren wij een geoptimaliseerd en gestandaardiseerd productieproces. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden. Zeker als u dit vergelijkt met de ‘standaard’ woningbouw. Een flexwoning is al verkrijgbaar vanaf €39.908,-. De prijs verschilt per type woning. Vooraf zullen wij altijd duidelijk het totale kostenplaatje schetsen.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor flexwonen in Rotterdam?
Neem dan contact met ons op.