Flexwonen Oss

Een flexwoning is een flexibele, kleine woning die bedoeld is voor mensen die snel huisvesting nodig hebben. Het is mogelijk om een flexwoning in Oss te huren of te kopen. Wanneer een flexwoning te koop aangeboden wordt, kan dit onderkomen langdurig bewoond worden door de desbetreffende bewoner. Bij het (ver)huren van de woning is dit een ander geval: dit is voor maximaal twee jaar mogelijk. Beide opties maakt het flexwonen in Oss zeer interessant.

Bij ‘normale’ woningen wordt er bij de toewijzing van de woning gekeken naar hoelang iemand al ingeschreven staat. Bij flexwoning is dit anders, hierbij wordt juist gekeken naar wie het beste bij de woning en woonomgeving past. De opties voor flexwoningen zijn talrijk. Interesse? Kom hier meer te weten over flexwoningen.

Voordelen van flexwonen in Oss

Flexwonen in Oss brengt een hoop voordelen met zich mee. Onze flexwoningen zijn geschikt voor een groot aantal doelgroepen. Denk hierbij aan studenten, buitenlandse kenniswerkers, arbeidsmigranten, statushouders en starters. Ook kunnen de flexwoningen snel en flexibel geleverd worden. Maar deze woningen hebben nog veel meer voordelen:

  • Aanpasbaar
  • Duurzaam gebouwd
  • Multifunctioneel
  • Hoge kwaliteit
  • Veel daglicht

Door al deze voordelen is het flexwonen in Oss zeer lucratief. Bij Flexwoning hebben wij een efficiënt productieproces gecreëerd. Hierdoor produceren wij woningen op meerdere locaties. Dit zorgt ervoor dat wij in grote aantallen kunnen leveren. Normale woningen hebben vaak te maken met veel juridische procedures. Dit is bij een flexwoning minder het geval, waardoor dit het gehele productie- en bouwproces vergemakkelijkt. Daarom is het mogelijk om op korte termijn de woningvoorraad snel uit te breiden. Dit draagt bij aan het oplossen van het woningtekort in Nederland.

Welke type flexwoningen zijn er?

Een goed product en een eerlijke prijs, dat is waar wij bij Flexwoning naar streven. Door het efficiënte productieproces, kunnen wij de kwaliteit hoog en de kosten laag houden. In onze flexwoningen zitten standaard een aantal onderdelen die thuishoren in een woning van hoge kwaliteit.

Flexwoning biedt drie standaardtypes aan en elke woning heeft een efficiënte indeling. Dankzij onze versnelde processen, blijven onnodige kosten bespaard. Voor zowel het aanvragen van vergunningen, het bouwproces en de bouw op locatie houden wij de kosten laag. Mochten er toch onvoorziene kosten bijkomen, laten wij dit op tijd weten. Flexwoning biedt de volgende standaardmodules aan:

  1. Flexwoning – Tiny
  2. Flexwoning – Basic
  3. Flexwoning – Large

Deze woningen worden instapklaar opgeleverd. Na oplevering rest alleen nog maar het meubileren. Elke flexwoning bevat standaard een keuken, badkamer en slaapkamer. Door de duidelijke bedrijfsvoering werken wij met zo min mogelijk stelposten & voorkomen wij verrassingen achteraf. Meer informatie over de standaardmodules nodig? Neem gerust contact op.

Wat kost het flexwonen in Oss?

De flexwoningen worden voor het grootste gedeelte gemaakt in de fabriek. In onze fabrieken hanteren wij een gestandaardiseerd en geoptimaliseerd productieproces. Hierdoor houden wij de prijzen relatief laag. Zeker als u dit vergelijkt met standaard woningbouw. Onze flexwoningen zijn al leverbaar vanaf €39.908,-. Elke type woning heeft zijn eigen prijs. Mocht het gewenst zijn, zijn deze woningen ook nog aanpasbaar aan de hand van de uw wensen en behoeften. Wel is het dan mogelijk dat de prijs iets hoger uitvalt.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor flexwonen in Oss?
Neem dan contact met ons op.