Modulair wonen prijs

Modulair huisvesten is een vorm van wonen waarbij huizen worden gebouwd door middel van geprefabriceerde modules. Deze worden vervolgens ter plekke samengevoegd. Onze modulaire woningen hebben vele voordelen, waaronder snellere bouwtijden, minder afval en meer flexibiliteit in het ontwerp. Maar wat is de prijs van modulair wonen? Op deze pagina lees je alle over de totstandkoming van de prijs bij modulair wonen.

Wat is de prijs van modulair wonen en hoe wordt deze prijs bepaald?

De prijs van modulair wonen varieert en is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het ontwerp van het huis, de grootte van het huis, de locatie van de bouw, de afwerking en de gebruikte materialen. Over het algemeen wordt modulair bouwen beschouwd als een kosteneffectieve manier om een woning te bouwen, omdat het bouwproces minder tijd en arbeid vereist dan traditionele bouwmethoden.

Wij bieden modulaire woningen aan die geschikt zijn voor gemeenten, woonstichtingen en investeerders die op zoek zijn naar alternatieven voor tijdelijke huisvesting of een investeringsproject. Het is echter belangrijk om te vermelden dat onze flexwoningen altijd zonder grond worden opgeleverd. Daarom is het noodzakelijk dat de bewoner in het bezit is van, of grond koopt waarop hij of zij de modulaire woning kan plaatsen. In vergelijking met traditionele woningen zijn onze prijzen relatief laag, vanwege ons efficiënte productieproces. Dit zorgt ervoor dat wij de prijs van modulair wonen daadwerkelijk ook laag kunnen blijven houden. Onze woningen zijn beschikbaar vanaf €39.980,-.

Waarom modulair wonen?

Het merendeel van onze woningen wordt geproduceerd in onze fabriek, onder gecontroleerde en gestandaardiseerde omstandigheden. Dit biedt verschillende voordelen die we hieronder hebben uitgelicht:

 • Modulair wonen is kosteneffectief
  De prijs van modulair wonen ligt lager dan bij traditioneel wonen. Ons bouwproces is geoptimaliseerd en geautomatiseerd, wat de uitvoeringstijd verkort in vergelijking met traditionele woningbouw. We houden ook rekening met het milieu door spaarzaam om te gaan met materialen tijdens de bouw. Dankzij ons snelle en efficiënte productieproces kunnen we meer tijd besteden aan het perfectioneren van de woning, wat resulteert in een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 • Modulair wonen is duurzamer
  Onze woningen zijn voornamelijk gebouwd van hout, een ecologisch en duurzaam bouwmateriaal dat wordt gewonnen uit oude bomen. De houten structuur heeft een kleinere negatieve impact op het klimaat in vergelijking met traditionele bouwprocessen. Doordat we woningen grotendeels in onze fabriek bouwen, vinden er minder transportbewegingen plaats van en naar de bouwlocatie. Dit draagt bij aan het verminderen van de uitstoot van stikstof. Bovendien laat ons efficiënte productieproces bijna geen restafval achter op de bouwplaats. Onze woningen zijn ook gemakkelijk verplaatsbaar voor hergebruik en kunnen de losse onderdelen gebruikt worden voor andere projecten.
 • Snelle levering in grote hoeveelheden
  Dankzij ons efficiënte productieproces kunnen we grote hoeveelheden produceren en deze snel bij u thuis afleveren. Hierdoor kunnen we de woningvoorraad relatief snel uitbreiden en bijdragen aan het oplossen van de woningcrisis in Nederland.

Modulair wonen met Flexwoning

Onze flexwoningen zijn ontworpen om flexibele woonruimte te bieden aan verschillende doelgroepen, zoals studenten, arbeidsmigranten, starters en buitenlandse kenniswerkers. Naast deze doelgroepen hebben onze flexwoningen verschillende kenmerken die hen onderscheiden:

 • Koppelbaar en stapelbaar
 • Modulair en circulair
 • Lange levensduur met hoge restwaarde
 • Geschikt voor meerdere doelgroepen
 • In- en uitwendige vlakken vrij te positioneren
 • Goed geïsoleerd met dampdoorlatende opbouw, wat resulteert in energiezuinigheid
 • Luchttoevoer voor actieve ventilatie
 • Intelligente houtverbindingen voor flexibiliteit en snelle montage, met minimale materiaalverspilling
 • Na montage binnen enkele dagen woonklaar

Wilt u meer informatie over onze flexwoningen? Bekijk dan onze verschillende modellen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de prijs van modulair wonen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!